Pierrot otthagyja a megasztárt

A TV2 műsorának producere a harmadik szériában már nem működik közre zsűritagként. Soma, Pély Barna és Presser Gábor még nem tudják, kivel fognak együtt kritizálni a továbbiakban, de valószínűleg egy énekest választanak be melléjük.

Felemésztette a Megasztár

Pierrot (eredeti nevén Marosi Z. Tamás) a következőképpen indokolta tettét: “Bár tehetséges ország vagyunk, de félek, hogy alig egy éven belül nehéz lesz felfedezni újabb kimagasló tehetségeket, valamint hogy a hazai poppiac olyannyira telített, hogy ilyen rövid idő alatt egyszerűen képtelen befogadni kvalitásaikhoz méltóan az újonnan érkezőket” – nyilatkozott döntésének szakmai okairól az MTI-nek. “Úgy gondolom, hogy az örökös ismétlések helyett új feladatok megoldására, új koncepciók kidolgozására, új területek meghódítására kell az energiámat és az időmet fordítanom” – közölte Pierrot a hírügynökséggel.

Szavai szerint az elmúlt két évben a Megasztár produceri munkái felemésztették energiái java részét, a magánéletét, a szabadidejét, az alkotókedvét. “Szeretnék kicsit ezekkel a dolgokkal is törődni, nem óhajtok felőrlődni a munkában. Nem utolsó sorban újra dalokat írnék magamnak, hogy sok év után ismét szerzői albumot készíthessek, kiadva magamból az ez idáig fékezett gondolatokat” – hangoztatta a zenész.

A többiek maradnak

Korábban felröppentek hírek arról, hogy Soma és Bakács Tibor Settenkedő elhagyják a Megasztárt, és az utóbbi helyett Para-Kovács Imre száll be. Most azonban mégis úgy tűnik, hogy marad a két zsűritag. Magyar Rita, a műsor sajtósa kérdésünkre elmondta: Soma és Bakáts megerősítették, hogy maradnak a következő szériában.

A Blikk információi szerint Pierrot lehetséges helyettesítői között felmerült Hrutka Róbert, Novák Péter, Lovasi András (Kispál és a Borz) és Zorán neve is. Hrutkára már az első széria előtt gondoltak, de akkor a tévécsatorna nem mellette döntött. A Blikk azt írja, Pély egy énekest szeretne, Soma pedig egy zeneszerzőnek örülne a legjobban. Pély azt nyilatkozta a Blikknek, hogy kicsit aggódik, milyen lesz az új emberrel, mert szerinte a mostani az egy jó zsűri volt, és a változás akár rosszul is elsülhet. Arról is biztosította az olvasókat, ő száz százalék, hogy marad a harmadik Megasztárra.