Replay

A Játék lemez dalai Pierrot több muzsikusbarátjának fantáziáját is megmozgatták. A díszcsomagolásban megjelent album exkluzív ajándék volt sokak számára 1999 Karácsonyán. A Meglesett a Hold Neo által készített, rádiókban is sokat forgott változata méltó kezdése volt ennek a különleges gyűjteménynek, ahol műfajtól független, progresszív elektronikus feldolgozásokat hallhatunk együtt Pierrot nyolcvanas évekből származó “extended remix” ötleteivel együtt. A lemez azoknak szól, akik máshogy vagy máshogy is kíváncsiak a Pierrot dalokra (remixek) vagy azoknak, akik négy percnél hosszabban is szívesen hallgatnák a Játék dalait (extended remixek). A Van miért című dal Beatman által készített drum’n’bass változata a hazai lemezlovasok listáin is kiemelkedő helyezést ért el.

Shunyi ATA egy Angliában, Bristolban élő művész. Joe Hiredman az egykori From nevű techno-trió egyik tagja. A Rémember zenekar a Pierrot-val közösen készített Játék Outro c. dalt dolgozták újra – az új felvételen az együttes énekese, Fibula is megszólal.

A Túl jól vagyok extended (elnyújtott) változatában olyan Negus szövegek is elhangzanak, amelyek az eredeti változatban nem szerepelnek. A Király c. dal John Bull Mix változatának alapjául egy olyan korábbi keverés szolgált, amely nem került végül a Játék lemezre.

A címlapon szereplő számok szimbolikusan Pierrot korát és zenei életútját jelzik (a borító Falvay László munkája) – a belső borító képe eredetileg a Meglesett a Hold kislemezen jelent meg.

Az Ébredj fel c. dal (Thompson Twins átdolgozás) ’99-es újrafelvétele egy, a Játék lemez hangulatát idéző bónusz. A koncerteken igen sikeres dal ismét helyet kért. A Replay albumra a normál hosszúságú változat került, de Pierrot készített belőle “extended remixet” a Van miért c. kislemez számára.